Locations
Contacts

Thorstein Korsvold

Web & Content Manager (Corporate Press Contact)

MAIL P.O. Box 142, NO-2831 Raufoss, Norway
VISIT Enggata 37, 2830 Raufoss, Norway
EMAIL thorstein.korsvold@nammo.com
TEL +4741100055

Norway

Nammo AS

MAIL P.O. Box 142, NO-2831 Raufoss, Norway
VISIT Enggata 40, NO-2830 Raufoss, Norway
EMAIL info@nammo.com
TEL +47 61 15 36 00
Photo: Endre Lunde

Verktygsarbetare till Nammo Sweden AB i Karlsborg

Är du en händig och teknisk lagd person? Vill du bli en nyckelspelare i en intressant tillverkningsproduktion och arbeta med engagerade och kompetenta kollegor? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Är  du en händig och teknisk lagd person? Vill du bli en nyckelspelare i en intressant tillverkningsproduktion och arbeta med engagerade och kompetenta kollegor? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Till vår fabrik i Karlsborg söker vi nu en medarbetare till verktygsavdelningen. I rollen som verktygsarbetare har du en viktig roll för avdelningen som servar produktionen med verktyg för komptenttillverkning. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta med tillverkning av både verktyg och reservdelar vilket sker i enstycks- och mindre serier. På avdelningen arbetar vi med såväl svarvning och slipning samt andra maskiner för tillverkning. Möjligheten till personlig utveckling är därmed stora!

Vi strävar alltid efter att utveckla verksamheten och du kommer vara delaktig i löpande förbättringsarbeten inom avdelningen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en industriteknisk bakgrund. Det är positivt om du har några års erfarenhet från att ha arbetat med liknade arbetsuppgifter, men du kommer långt med ett mekanisk och tekniskt intresse och viljan att lära dig nya arbetsuppgifter. För att kunna axla rollen behöver du ha kunskaper inom ritningsläsning.

Som person är du händig och tekniskt lagd. Ditt tekniska intresse bidrar till att du kan hitta lösningar för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt med hög kvalité. Ditt arbete präglas av god struktur och du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Vi tillämpar tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Intervjuer genomförs löpande så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper Gustafsson, 0505-181 54.

Ansökan

Ansöker gör du genom att skicka CV, personligt brev och utbildningsintyg till:

HR-sweden@nammo.com

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Om Nammo Sweden SB och vad de kan erbjuda dig!

Nammo Koncernen har ca 2500 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 3 orter i Sverige och vid fabriken i Karlsborg utvecklar och producerar vi finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Det är en händelserik och spännande bransch. Vår fabrik i Karlsborg är en arbetsplats som genomsyras av täta samarbeten mellan olika avdelningar, arbetsgrupper och personer. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.