Photo: Endre Lunde

Projektledare Produktionsteknik

Är du en driven och teknisk person? Vill du bli en nyckelspelare i en intressant tillverkningsindustri och arbeta med engagerade och kompetenta kollegor? Vill du ha en roll där du kan vara med att göra skillnad? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Om rollen

Nammo Sweden – Karlsborg växer och vi söker nu efter vår nya kollega till vår produktionstekniska avdelning i Karlsborg. I rollen som produktionstekniker med inrikting mot projektledning kommer du att arbeta brett med flera interna projekt. Du kommer aktivt att arbeta med investeringsprojekt och därmed leda projekten från början till slut samt se till att tillverkningsunderlag och kontrollinstruktioner upprättas.

Ansvaret inom projekten innebär att leda, genomföra, följa upp och dokumentera projekten. Det är ditt ansvar att säkerställa att tidplaner och budget hålls. Arbetet sker tvärfunktionellt och du agerar som en länk mellan olika funktioner inom bolaget.

Vad kan vi erbjuda dig?
Den produktionstekniska rollen hos oss är bred och en viktig roll i vår verksamhet där du får vara med att leda, påverka och göra skillnad i det produktionstekniska området – på riktigt! Nammo i Karlsborg är i ett expansivt skede och vi verkar i en händelserik och spännande bransch. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och som genomsyras av engagemang, omtanke och precision. Tillsammans säkrar vi framtiden!

Vem söker vi?
För att lyckas i den här rollen krävs det att du är tekniskt intresserad och har en fullgjord högskoleutbildning inom maskin- eller produktionsteknik, eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet från att ha arbetat som produktionstekniker i en produktionsmiljö, gärna från tillverkningsindustrin.  Du har drivit och genomfört maskininvesteringar och även jobbat inom det produktionstekniska området och är kunnig inom moderna produktionstekniska metoder.

Då rollen innebär dagligt samarbete och kommunikation med andra behöver du vara relationskapande, kommunikativ och ha lätt för att samarbeta på alla nivåer. Ditt arbete präglas av god struktur och du är van vid att arbeta med många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du engagerad, initiativtagande och har förmågan att ta eget ansvar och driva ditt arbete framåt.

Kontaktperson
Frågor angående tjänsten besvaras av Per Florin, Produktionsteknik chef, 0505- 181 26

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka CV, personligt brev och utbildningsintyg till:

HR-sweden@nammo.com. Märk din ansökan med «Produktionstekniker»

Sista ansökningsdag 2021-10-24

Rekryteringen kan komma att ske löpande så ansök redan idag!

Om Nammo Sweden AB och vad de kan erbjuda dig!

Nammo Koncernen har ca 2600 anställda och finns representerade i 13 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 3 orter i Sverige. Vi verkar i en händelserik och spännande bransch. Våra fabriker genomsyras av täta samarbeten mellan olika avdelningar, arbetsgrupper och personer. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.