Locations
Contacts

Thorstein Korsvold

Web & Content Manager (Corporate Press Contact)

MAIL P.O. Box 142, NO-2831 Raufoss, Norway
VISIT Enggata 37, 2830 Raufoss, Norway
EMAIL thorstein.korsvold@nammo.com
TEL +4741100055

Norway

Nammo AS

MAIL P.O. Box 142, NO-2831 Raufoss, Norway
VISIT Enggata 40, NO-2830 Raufoss, Norway
EMAIL info@nammo.com
TEL +47 61 15 36 00 (0800 - 1530)
Photo: Endre Lunde

Industrielektriker Karlsborg

Till Nammo Sweden AB - Karlsborg söker vi en industrielektriker med PLC vana

Arbetsbeskrivning

Vi söker en industrielektriker som vill arbeta med underhåll, felsökning och reparation av el- och styrsystem. Du kommer även att arbeta med konstruktion av automationsutrustning. Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet och du kommer att vara en viktig del i vårt löpande förbättringsarbete.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som en gymnasieutbildning inom el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från industrin sedan tidigare och är van med att arbeta med maskinförbättringar och felsökning i PLC-styrningar, vi arbetar med system från Siemens och Mitsubishi. Du bör ha vana av elskåpskonstruktion, kunna tolka el-scheman och ritningsunderlag.

Avdelningen Driftsäkerhet är en funktion som skall leverera förstklassig support till vår produktionsorganisation och du som arbetar som elektriker ska ha lätt för att arbeta tillsammans med andra människor och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt och förmågan att ta eget ansvar med i dina arbetsuppgifter.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda muntligt och skriftligt, är ett krav.

Information

Vi tillämpar tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Intervjuer genomförs löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Frågor angående tjänsten besvaras av Peter Aradszky 0505-181 25

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev sändes till HR-sweden@nammo.com och skall vara oss tillhanda senast 2021-10-31. Vi tar bara emot din ansökan via e-post, märk din ansökan ”Elektriker”.

Vi rekryterar löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Om Nammo Sweden AB och vad de kan erbjuda dig!

Nammo Koncernen har ca 2500 anställda och finns representerade i 13 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 3 orter i Sverige och vid fabriken i Karlsborg utvecklar och producerar vi finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.